Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Amerikaans blad zoekt naar Britney-kloon

Shownieuws

Het Amerikaanse blad Us Weekly is op zoek naar mensen die als twee druppels water lijken op Britney Spears. Fans kunnen tot en met 28 oktober foto's opsturen.

Amerikaans blad zoekt naar Britney-kloon

Het Amerikaanse blad Us Weekly is op zoek naar mensen die als twee druppels water lijken op Britney Spears. Lookalikes kunnen foto's van zichzelf insturen als 'Britney het schoolmeisje' of 'de nieuwe Blackout Britney', meldt de website van het tijdschrift. "We willen jouw versie van de popster zien." De deadline voor het insturen van foto's is 28 oktober.

Jackie Murphy, die als styliste meewerkte aan alle albums van de zangeres, kiest samen met de redactie van Us Weekly de twintig best gelijkende foto's. Die verschijnen op 30 oktober, de dag waarop Britney's nieuwe cd 'Blackout' uitkomt, op de website van het weekblad.

De reclamecampagne voor het nieuwe album van de gevallen popprinses is inmiddels in volle gang. Televisiespotjes en advertenties moeten de verkoop aanjagen.

Onlangs werd bekend dat 'Blackout' wegens het uitlekken van liedjes eerder zal verschijnen dan gepland. Aanvankelijk zou het album pas in november in de winkels liggen.

De eerste single 'Gimme more' deed het goed in de Amerikaanse hitlijsten, maar Britney is de afgelopen tijd weer voornamelijk in het nieuws vanwege haar privéleven. Zo verloor ze onlangs de voogdij over haar twee zoontjes, die ze sinds woensdag ook niet meer mag bezoeken. Een dag later zou ze met haar auto over de voet van een paparazzo zijn gereden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen