Kies je favoriete radiostation

Dossiers

André Hazes en zoon op 1

Shownieuws

André Hazes junior heeft een nummer 1-hit te pakken. Het duet met zijn overleden vader, 'Bedankt, mijn vriend', bereikt de hoogste plaats in de Single Top 100.

André Hazes junior heeft een nummer 1-hit te pakken. Het duet met zijn overleden vader, 'Bedankt, mijn vriend', bereikt maandag de hoogste plaats in de Single Top 100.

Het liedje is het eerste van het album waarop bekende artiesten duetten zingen met de volkszanger. De duetten worden uitgebracht naar aanleiding van het nieuwe RTL-programma In Duet met Hazes.

De top van de singlelijst wordt komende week sowieso beheerst door Nederlandse artiesten. Jeroen van der Boom staat tweede met 'Jij bent zo' en de Zeeuwen van 'Bløf doen het goed op drie met 'Alles is liefde'. De vierde plek is voor René Froger en 'Doe maar gewoon', terwijl Gerard Joling vijfde staat met zijn liedje 'Maar vanavond'.

In de Mega Album Top 100 behoudt Katie Melua voor de derde achtereenvolgende week de eerste plaats met 'Pictures'. 'Nick & Simon' stijgen met hun album 'Vandaag' van de derde naar de tweede plek, waardoor Guus Meeuwis met 'Hemel nr. 7' een plekje zakt en genoegen moet nemen met de derde plaats.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen