Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Finalisten Evita doen auditie voor Lloyd Webber

Shownieuws

De finalisten van Op zoek naar Evita hebben in Londen gezongen voor musicalgrootheid Andrew Lloyd Webber. De finale van de Avro-show is zondag live op tv.

Finalisten Evita doen auditie voor Lloyd Webber

De finalisten van het Avro-programma Op zoek naar Evita hebben in Londen gezongen voor Andrew Lloyd Webber. De wereldberoemde Britse componist nam uitgebreid de tijd om met Marjolein, Brigitte en Suzan afzonderlijk te werken aan de door hem geschreven nummers 'Buenos Aires' en 'Don't cry for me Argentina'. Lloyd Webber is niet alleen bekend van de musical 'Evita', maar ook van klassiekers als 'Jezus Christ superstar' en 'Cats'.

Vooraf was afgesproken dat de finalisten de musicalgrootheid met zijn adellijke titel Lord zouden aanspreken. Maar tijdens de masterclass stond Lloyd Webber erop dat zijn voornaam werd gebruikt. Wie zijn favoriete Evita is, wilde hij niet zeggen. Wel liet hij weten dat zijn ultieme ster ertussen zit.

De finale van Op Zoek naar Evita is zondag rechtstreeks te zien op Nederland 1. De Evita's treden op voor een panel, bestaande uit onder anderen Joop van den Ende, Willem Nijholt en Pia Douwes. Het publiek bepaalt uiteindelijk wie de hoofdrol gaat spelen in de nieuwe Nederlandse versie van de musical 'Evita'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen