Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Amy Winehouse nacht de cel in voor zeven gram wiet

Shownieuws

Amy Winehouse is donderdag in een hotel in Noorwegen gearresteerd op verdenking van drugsbezit. Ook haar man zou zijn aangehouden, schrijft The Mirror.

Amy Winehouse is donderdag in Noorwegen gearresteerd wegens drugsbezit. De 24-jarige Britse, haar man Blake Fielder-Civil en een derde persoon werden donderdag aan het eind van de middag aangehouden in een hotel in Bergen. De politie vond zeven gram marihuana. Na een nacht cel en het betalen van een boete van vijfhonderd euro werd de soulzangeres vrijdagochtend weer vrijgelaten.

Winehouse doet momenteel Noorwegen aan in het kader van haar Europese toer. Haar geplande optreden vrijdagavond in Bergen gaat vermoedelijk gewoon door. Zaterdag treedt ze op in Oslo en voor maandag staat een optreden gepland in de Heineken Music Hall in Amsterdam.

Amy en Blake, die sinds april als getrouwd stel door het leven gaan, maken roerige tijden door. De 'Rehab'-zangeres belandde in augustus in het ziekenhuis na een kennelijke overdosis drugs en drank, al sprak haar woordvoerder van oververmoeidheid. De echtelieden lieten zich meermaals behandelen aan hun dank- en drugsverslaving, maar verlieten alle keren voortijdig de afkickkliniek.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen