Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Victor Reinier niet verdacht van duwen vriendin

Shownieuws

Victor Reinier wordt er niet van verdacht zijn vriendin uit een hotelraam te hebben geduwd. De politie heeft geen strafbare feiten vastgesteld.

Victor Reinier wordt er niet van verdacht zijn vriendin uit een hotelraam te hebben geduwd. De politie heeft tijdens het onderzoek geen strafbare feiten vastgesteld, zegt een woordvoerder vrijdag.

De 26-jarige Kim Petit raakte begin september zwaargewond toen ze uit het raam stortte van een hotel in Maastricht. Ze ligt in het ziekenhuis en moet nog worden gehoord. "Kim knapt gelukkig zienderogen op", zegt de politiewoordvoerder. "We gaan haar volgende week verhoren."

Omdat er maar twee personen bij het incident betrokken waren, het slachtoffer zelf en Reinier, is het van groot belang dat de verklaring van Petit aansluit bij die van haar vriend. Volgens de 44-jarige Reinier, die in scheiding zou liggen met zijn vrouw, wilde Petit zelfmoord plegen wegens liefdesperikelen. Eerder ontkende de acteur een affaire te hebben. Justitie liet al weten geen enkel scenario uit te sluiten.

Als ook uit het verhoor blijkt dat zich geen strafbare feiten hebben voorgedaan of dat Petit zich niets kan herinneren van het voorval, is de zaak wat de politie betreft gesloten.

Petit en Reinier waren in Maastricht voor de opnamen van de politieserie Flikken Maastricht.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen