Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Take That-zanger in ziekenhuis na optreden

Shownieuws

Take That-zanger Howard Donald is vrijdag opgenomen in een ziekenhuis in Wenen. Dat was het gevolg van een ingewikkeld danspasje tijdens een show in Milaan.

Take That-zanger Howard Donald is vrijdag opgenomen in een ziekenhuis in Wenen. Dat was het gevolg van een ingewikkeld danspasje tijdens een show in Milaan. Hij zou daar een klaplong aan over hebben gehouden.

De 39-jarige Howard kon het concert in Milaan afmaken, maar toen de Britse boyband de volgende dag in Oostenrijk aankwam, besloot hij naar het ziekenhuis te gaan. Daar werd de kwetsuur geconstateerd. De zanger moest zijn Oostenrijkse fans vrijdagavond teleurstellen. Howard liet op de website van de band weten daar verdrietig over te zijn.

Bandmaatjes Gary Barlow, Mark Owen en Jason Orange hebben de twee uur durende show vrijdag aangepast zodat ze toch konden optreden. Howard zingt de leadvocals van twee nummers, waaronder de hit 'Never forget'.

Het is nog onduidelijk hoe lang Howard niet kan optreden. Take That reist in het kader van de Beautiful World Tour langs nog tien Europese poppodia, waaronder de Rotterdamse Ahoy, donderdag. Daarna begint de boyband aan een Britse tournee.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen