Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zoon Bold-ster Hunter Tylo begraven

Shownieuws

De zoon van soapster Hunter Tylo is vrijdag begraven in Los Angeles. De 19-jarige Michael Tylo verdronk vorige week in een zwembad na een epileptische aanval.

De zoon van soapster Hunter Tylo is vrijdag begraven in Los Angeles. Meer dan tweehonderd familieleden en vrienden woonden de herdenkingsdienst van Michael Tylo bij, zo meldt het Amerikaanse tijdschrift People. Ook veel cast- en crewleden van 'The bold and the beautiful' waren aanwezig bij de dienst.

De 19-jarige Michael verdronk vorige week donderdag in het zwembad van het familiehuis in Nevada na een epileptische aanval. "Ik dank God dat hij me negentien jaar met hem heeft gegeven", zei zijn moeder tijdens de herdenkingsdienst.

De 45-jarige actrice, die gestalte geeft aan Taylor in 'The bold and the beautiful', haalde herinneringen op aan de manier waarop Michael worstelde met het geloof, zijn favoriete tv-programma's en zijn droge gevoel voor humor. Ook vertelde ze over de gevoelige kant van Mickey, zoals ze hem liefkozend noemde.

Michael Tylo senior, de vader van Michael die sinds twee jaar gescheiden is van de actrice, sprak ook tijdens de dienst. Hij werd bijgestaan door de jongere zusjes van Michael, Katya en Izabella, en Chris, de halfbroer van Michael.

De set van 'The bold and the beautiful' was vrijdag gesloten, zodat onder anderen producer Brad Bell en acteurs Susan Flannery, Katherine Kelly Lang en John McCook hun collega konden bijstaan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen