Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jeroen van der Boom zingt met David Bisbal

Shownieuws

David Bisbal is te gast tijdens het concert dat Jeroen van der Boom op 5 november geeft in Amsterdam. Ze zingen samen het nummer 'Jij bent zo'/ 'Silencio'.

David Bisbal is te gast tijdens het concert dat Jeroen van der Boom op 5 november geeft in de Amsterdamse Heineken Music Hall. De Spaanse zanger scoorde een grote hit met 'Silencio', het nummer dat Tony Neef voor Van der Boom vertaalde in 'Jij bent zo'.

Van der Boom is dolblij dat Bisbal naar Nederland komt. "Hoewel mijn 'Jij bent zo' geen letterlijke vertaling is van zijn 'Silencio', gaan we nu gezamenlijk knallen op 5 november", zegt de donkerharige zanger. "En dan zien we wel waar dat allemaal toe leidt."

De 35-jarige entertainer zocht contact met de platenmaatschappij van Bisbal, nadat hij in een interview las dat de Spanjaard een gezamenlijk optreden wel zag zitten. "Binnen enkele dagen was het geregeld", vertelt Jeroen.

'Jij bent zo' staat al negentien weken in de Single Top 100. Het nummer zakt deze week van de tweede naar de vijfde plaats. Ook in België doet Van der Boom het goed. De single steeg deze week naar de tweede plaats in de Ultratop 50.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen