Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Voogdijzaak Spears nog niet afgerond

Shownieuws

De rechter die de voogdijzaak behandelt van Britney Spears heeft nog geen besluit genomen. Hij komt dinsdag met een besluit over de twee zoons van de popster.

(Novum/AP) - De rechter die de voogdijzaak van Britney Spears en Kevin Federline behandelt, heeft nog geen besluit genomen over het lot van de twee zoontjes van het voormalige echtpaar. Volgens de advocaat van Federline komt de rechter dinsdag met een definitieve uitspraak.

Het voogdijgevecht tussen de gevallen popprinses en de achtergronddanser vond vrijdag achter gesloten deuren plaats. De 25-jarige Spears verliet meerdere malen overstuur de rechtszaal voor een toiletbezoek. Toen een verslaggever vroeg hoe het met haar ging, kreeg hij een scheldkanonnade naar zijn hoofd.

Eerder op de dag besloot de rechter op verzoek van Thomas Dunlap, de advocaat van Spears, dat tijdens de hoorzitting geen video-opnamen gemaakt mochten worden. Dunlap vreesde dat de opnamen op YouTube terecht zouden komen en dat zijn cliënt het recht heeft om daartegen te worden beschermd.

De 29-jarige Federline kreeg begin deze maand de voorlopige voogdij over de 2-jarige Sean Preston en de 1-jarige Jayden James. Volgens de rechter gebruikt Spears regelmatig verdovende middelen en alcohol. Ze moet nu twee keer per week drugs- en alcoholtesten ondergaan om aan te tonen dat ze de middelen kan laten staan en verantwoordelijk genoeg is om weer voor haar kroost te zorgen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen