Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Opnamen show Ellen stil na gedoe rond hondje

Shownieuws

Het gedoe rond het hondje van Ellen DeGeneres heeft nu ook gevolgen op televisie. De comédienne heeft de opnamen van haar talkshow een paar dagen stilgelegd.

(Novum/AP) - Het gedoe rond het hondje van Ellen DeGeneres heeft nu ook gevolgen op televisie. De comédienne heeft de opnamen van haar talkshow stilgelegd om even op adem te komen. Nadat adoptieorganisatie Mutts and Moms het dier afgelopen week terugeiste, werden medewerkers van de instelling bedreigd, soms met de dood.

"Het is een lange en moeilijke week geweest en we hebben besloten een lang weekend vrij te nemen", vertelt een woordvoerder van de producer van de talkshow. "We beginnen dinsdag weer." Donderdag, vrijdag en maandag worden herhalingen uitgezonden.

De 49-jarige DeGeneres adopteerde onlangs een hond via dierenhulporganisatie Mutts and Moms, maar het dier kon niet opschieten met de katten van DeGeneres en haar vriendin Portia de Rossi. In de adoptieovereenkomst was afgesproken dat ze de hond zou terugbrengen als ze er niet langer voor kon zorgen, maar dat had DeGeneres over het hoofd gezien. Ze gaf Iggy weg aan haar kapster, wier dochters gek zijn op het energieke beestje.

De organisatie was niettemin onverbiddelijk en haalde Iggy zondag weg. In haar show zei Ellen spijt te hebben. Ze smeekte Mutts and Moms in haar show huilend het hondje terug te geven aan haar kapster. Na die uitzending werden de eigenaars van de instelling bedreigd. Ellen deed vervolgens een oproep aan haar fans om de eigenaars van Mutts and Moms met rust te laten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen