Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney mag kinderen niet meer bezoeken

Shownieuws

Britney Spears mag haar twee zoontjes voorlopig niet meer bezoeken. De zangeres zou niet voldoen aan de eisen die de rechter eerder had opgesteld.

(Novum/AP) - Britney Spears mag haar twee zoontjes voorlopig niet meer bezoeken. Dat heeft een rechter woensdag na een spoedzitting besloten. De zangeres zou niet voldoen aan de eisen die de rechter eerder had opgesteld. Waar het precies aan schort, is vooralsnog onduidelijk.

De 25-jarige zangeres werd onlangs de voogdij over Sean Preston (2) en Jayden James (1) ontzegd. Haar ex-man Kevin Federline, die haar voor de rechter had gedaagd, zorgt voor de kindjes. Wel mocht de zangeres haar kroost om de dag een bezoek brengen. Onlangs besloot een rechter dat de jongens één nacht per week bij hun moeder mogen logeren.

Van de rechter moest Britney meewerken aan wekelijkse, onaangekondigde alcohol- en drugstests. Daarmee gaf hij de gevallen popprinses de kans aan te tonen dat ze nuchter door het leven kan gaan. Volgens de Amerikaanse showbizzsite TMZ heeft de rechter nu de bezoekregeling opgeschort omdat Britney geen contactgegevens heeft verstrekt aan de mensen die de tests afnemen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen