Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Erick E treedt op tijdens traploopweek

Shownieuws

Erick E geeft een gratis concert in het Magna Plaza tijdens de Nationale Traploopweek op 29 oktober in Amsterdam. Dat is een initiatief van het Diabetes Fonds.

Erick E geeft op 29 oktober een gratis concert in het Magna Plaza in Amsterdam. De 38-jarige dj vertoont dan zijn kunsten in het kader van de Nationale Traploopweek.

Op diezelfde dag opent televisie- en radiopresentator Jan Douwe Kroeske de week die bedoeld is om Nederlanders bewuster te maken van het belang van bewegen om de kans op diabetes verkleinen. De roltrappen van het winkelcentrum worden dan ook symbolisch stilgezet. Na de opening neemt Erick E plaats achter de draaitafels.

Erick E was vanaf 1995 huis-dj van de beroemde club RoXY, die in 1999 afbrandde. In 2006 scoorde hij een hit met het nummer 'The beat is rockin'.

De Nationale Traploopweek vindt plaats van 29 oktober tot en met 2 november en wordt georganiseerd door het Diabetes Fonds. Ruim honderdvijftig organisaties, waaronder KLM, Philips en Rabobank, nemen deel aan de week. Daarbij worden meer dan 80 duizend werknemers gestimuleerd om deze week de trap te nemen.

In Nederland lijdt één op de negentien mensen aan diabetes. Uit onderzoek is gebleken dat meer bewegen en afvallen de kans op diabetes sterk verkleint.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen