Kies je favoriete radiostation

Dossiers

U2 viert twintigjarig bestaan 'The Joshua Tree'

Shownieuws

U2 brengt op 20 november een speciale versie van het succesalbum 'The Joshua Tree' uit. De band viert hiermee het twintigjarig bestaan van het album.

U2 brengt op 20 november een speciale versie van het succesalbum 'The Joshua Tree' uit. De band viert hiermee het twintigjarig bestaan van het album. Dat meldde het Amerikaanse muziektijdschrift Billboard woensdag.

De nieuwe versie van de cd, die volgens velen voor U2 de stap naar het sterrendom was, is verkrijgbaar in vier verschillende uitvoeringen. De schijf komt geremastered uit als enkele cd, als dubbel-cd, als dubbel-cd met dvd en op dubbelvinyl.

Voor fans is het extra materiaal op de uitgebreide versies wellicht het meest interessant. Hoewel de details hierover nog bekend moeten worden gemaakt, wordt verwacht dat daar unieke 'Joshua Tree'-demo's, andere versies en b-sides op te vinden zijn. Op de dvd staat naar verluidt een optreden uit 1984 van de band in het Hippodrome in Parijs. De bandleden hebben speciaal voor de heruitgave een nieuwe hoestekst geschreven.

Wereldhits als 'With or without you', 'I still haven't found what I'm looking for' en 'Where the streets have no name' komen van het album 'The Joshua Tree'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen