Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Larry Birkhead breekt met moeder Anna Nicole

Shownieuws

Larry Birkhead heeft zijn buik vol van Virgie Smith, de moeder van Anna Nicole Smith. Ook zijn dochtertje Dannielynn zal haar oma voorlopig niet meer zien.

Larry Birkhead heeft zijn buik vol van Virgie Smith, de moeder van Anna Nicole Smith. Ook Dannielynn, het dochtertje dat hij samen met de overleden Playmate kreeg, zal haar oma voorlopig niet meer zien. Dat vertelde Birkhead, die de volledige voogdij over het kindje heeft, woensdag aan het Amerikaanse tijdschrift In Touch.

Birkhead en Virgie waren al geen goede vrienden. De moeder van Smith, die op 8 februari overleed aan een overdosis medicijnen, probeert nog altijd de voogdij over haar kleinkind te krijgen. Sinds de dood van de rondborstige blondine staat Smith in de rechtszaal tegenover onder andere Birkhead en Howard K. Stern, de laatste partner van haar dochter.

Volgens de 34-jarige Birkhead is Virgie slechts op persoonlijk gewin uit. "Ze wil zeggenschap krijgen over het geld", meent hij. Dannielynn maakt kans op een miljoenenkapitaal. Tot aan haar dood was haar moeder verwikkeld in een rechtszaak met de kinderen van haar overleden echtgenoot J. Howard Marshall II. Toen de 90-jarige olietycoon in 1995 overleed, liet hij een vermogen achter van meer dan één miljard euro.

Birkhead verdenkt zijn voormalige schoonmoeder er eveneens van te leuren met de vijand. Zo zou Virgie haar medewerking hebben verleend aan een controversieel boek over haar dochter. In 'Blond ambition: the untold story behind Anna Nicole Smith's death', geschreven door journaliste Rita Cosby, staat onder meer dat Stern en Birkhead seks hebben gehad met elkaar. Stern klaagde Cosby begin deze maand aan. Hij eist 42 miljoen euro van de schrijfster.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen