Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Britney heeft geen vrienden meer over'

Shownieuws

Britney Spears heeft niet veel vrienden meer over. "Ik geloof niet dat ze nog contact heeft met iemand van haar oude vrienden", denkt 'N Sync-ster Lance Bass.

Britney Spears heeft niet veel vrienden meer over. Dat zegt voormalig 'N Sync-ster Lance Bass in het Amerikaanse mannenblad GQ. "Ik geloof niet dat ze nog contact heeft met iemand van haar oude vrienden", denkt hij.

Zelf wilde Bass de getroebleerde zangeres ook graag helpen. "Ik heb het écht geprobeerd. Ik heb geprobeerd in contact met haar te komen. Ik wilde heel graag de vriend zijn die haar kon helpen", vertelt hij. Maar Brit reageerde niet op zijn toenaderingspogingen. Hij heeft haar al ruim drie jaar niet meer gesproken.

In een poging zijn oude vriendin te bereiken onthulde het voormalige boybandlid een van zijn grootste geheimen aan haar. "Ik had zo'n medelijden met haar. Ik wist dat ze heel veel rotdingen meemaakte en had daarom het gevoel iets met haar te moeten delen. Dus ben ik op de rand van haar bed gaan zitten en heb ik haar verteld dat ik homo ben." Bass kwam vorig jaar uit de kast in een interview met het Amerikaanse tijdschrift People.

Britney en Lance raakten eind jaren negentig bevriend toen Brit een relatie had met Justin Timberlake, die samen met Bass in 'N Sync zat.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen