Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hans Klok beleeft coming-out in VS

Shownieuws

Hans Klok heeft in een interview met een Amerikaans tijdschrift onthuld dat hij homoseksueel is. Dat vertelt hij in een dagboek dat hij bijhoudt voor Gay.nl.

Hans Klok heeft in een interview met een Amerikaans tijdschrift onthuld dat hij homoseksueel is. Dat staat in het eerste deel van een dagboek dat hij bijhoudt voor de site Gay.nl.

Klok gaf het interview aan 'gay and lesbian magazine' Q Vegas!. "Ik kreeg veel kritiek uit Nederland, dat ik hier in Amerika niet open was over mijn geaardheid", vertelt de blonde goochelaar. Hij is benieuwd wat de reacties zijn op zijn 'coming-out' in Las Vegas. "Het is hier tenslotte geen Nederland."

De 38-jarige illusionist ontkende deze zomer in een interview met de beruchte Amerikaanse radio-dj Howard Stern homoseksueel te zijn. Klok zei op het moment geen vriendin te hebben, terwijl hij in werkelijkheid al tijden gelukkig is met zijn vriend Frank. In Nederland heeft hij nooit een geheim gemaakt van zijn geaardheid.

Pamela Anderson, die Klok assisteert tijdens de 'Faster than magic'-show, zou Hans hebben geadviseerd zich in Amerika voorlopig voor te doen als hetero. Volgens haar zou het nieuws dat hij homo is 'in dit conservatieve land anders vallen dan in Nederland'.

Op 9 december geeft de magiër zijn laatste show in het Planet Hollywood Resort & Casino in Las Vegas.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen