Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vriendin Victor Reinier weet niets meer van val

Shownieuws

Het onderzoek naar het incident waarbij de vriendin van Victor Reinier zwaargewond raakte, is gesloten.Kim Petit kan zich niets meer herinneren van het voorval.

Het onderzoek naar het incident waarbij de vriendin van acteur Victor Reinier zwaargewond raakte, is gesloten. Kim Petit kan zich niets meer herinneren van het voorval en daarmee is de zaak voor de Limburgse politie afgedaan.

De 26-jarige vrouw werd begin september gevonden onder het raam van een hotelkamer in Maastricht en ligt sindsdien in het ziekenhuis. Volgens de 44-jarige Reinier, die in scheiding ligt met zijn vrouw, is zijn vriendin uit het raam gesprongen tijdens een ruzie. Ze zou zelfmoord hebben willen plegen.

Na verhoor van de acteur en technisch onderzoek sloot de politie de mogelijkheid dat Reinier haar uit het raam heeft geduwd uit. Het verhoor van Kim, die donderdag pas genoeg hersteld was om een verklaring af te leggen, zou deze conclusie nu hebben bevestigd, zo maakte de politie vrijdag bekend.

Petit en Reinier waren in Maastricht voor de opnamen van de politieserie Flikken Maastricht, waarin de acteur een hoofdrol speelt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen