Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bert Heerink komt met nieuwe single

Shownieuws

De nieuwe single van Bert Heerink, 'When I close my eyes', verschijnt zaterdag. De release werd eerder uitgesteld. Zijn laatste single stamt uit 2000.

De nieuwe single van Bert Heerink, 'When I close my eyes', verschijnt zaterdag. De single is begin dit jaar al opgenomen, maar de release werd eerder uitgesteld. De laatste single van de zanger, 'Uit 't oog uit 't hart', stamt uit 2000.

In de jaren tachtig werd de 54-jarige Heerink bekend met de band Vandenberg. De band scoorde grote hits met de nummers 'Burning heart' en 'Different worlds'. Ook is Heerink bekend van de liedjes 'Juli July' en 'Zon in de winter', die in bekende Heineken-reclames te horen waren.

Heerink brengt zijn nieuwe nummer, dat alleen digitaal verkrijgbaar is, zaterdag ook ten gehore in Studio 21 in Hilversum, tijdens een uitverkochte Novomundo Dinnershow. De muziekveteraan speelt op 16 december in de Melkweg in Amsterdam nummers uit zijn oeuvre met collega's Barry Hay en Jan Akkerman. Gevierd wordt dat Heerink veertig jaar in het muzikantenvak zit.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen