Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tabloids keuren nieuwe album Britney

Shownieuws

Na haar geflopte optreden, lijkt Britney Spears haar geloofwaardigheid te willen herwinnen. Meerdere media luisterden deze week naar nummers van haar nieuwe cd.

Na haar geflopte optreden bij de MTV Awards, lijkt Britney Spears alles op alles te zetten om haar geloofwaardigheid te herwinnen. Verschillende media kregen deze week de kans om enkele nummers van haar nieuwe album te beluisteren. Haar comebackplaat wordt heel persoonlijk, meldt het Amerikaanse blad Entertainment Weekly.

Zo bijt de 25-jarige zangeres van zich af in het nummer 'Piece of me', schrijft het weekblad. "Ik ben mevrouw 'American dream'", zingt ze. "Ik ben mevrouw 'O mijn God, wat is die Britney schaamteloos', ik ben mevrouw 'ze is te dik, nu is ze te dun'." Verderop in het nummer zingt ze: "Een nieuwe dag, een nieuwe rel".

Volgens het tijdschrift is er een grote kans dat 'Piece of me' de tweede single wordt, de opvolger van 'Gimme more', en mogelijk ook de titelsong van het album. Het nummer is geproduceerd door het Zweedse duo Bloodshy & Avant, dat ook verantwoordelijk was voor de hit 'Toxic', uit 2004.

'Break the ice' is een uptempo nummer dat is geproduceerd door Nate Hills. Hij is ook verantwoordelijk voor 'Gimme More', dat zondag nog inspiratieloos door Spears ten gehore werd gebracht op de MTV Video Music Awards.

Volgens het weekblad People neigt het album, dat op 13 november uitkomt, naar new wave-muziek uit de jaren tachtig. De voor die periode kenmerkende synthesizers zijn alomtegenwoordig op de plaat, meldt People. De afgelopen weken lekten verschillende nieuwe liedjes uit via het internet. Op het showbizzweblog van Perez Hilton waren veel nummers te horen. Volgens insiders van Britney's platenlabel ging het hier om onafgeronde en incomplete versies.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen