Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Boris wint Edison Jazzism Publieksprijs

Shownieuws

Zanger Boris Titulaer is de winnaar van de eerste Edison Jazzism Publieksprijs. Hij krijgt deze prijs op 6 november voor zijn album 'Holy Pleasure'.

Zanger Boris Titulaer is de winnaar van de eerste Edison Jazzism Publieksprijs. Hij krijgt deze prijs voor zijn album 'Holy Pleasure'. "Deze jongeman heeft bewezen een echte rasartiest te zijn met oprechte liefde voor soul, funk en jazz", luidde het oordeel van de jury.

De Edison Jazzism Publieksprijs is een initiatief van de Stichting Edison en het blad Jazzism Magazine. De afgelopen maanden kon het publiek via het internet stemmen op het album van de favoriete artiest. De andere genomineerden waren Laura Fygi en Wouter Hamel.

De publieksprijs wordt op 6 november uitgereikt tijdens het Edison Jazz-World Music Awards Gala in Eindhoven. De 27-jarige Boris verzorgt die avond een optreden. Ook de internationale artiesten Randy Crawford en Joe Sample treden op. Zij komen speciaal naar Nederland om een Liftetime Achievement Award in ontvangst te nemen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen