Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Weduwnaar Jos Brink weer aan het werk

Shownieuws

Frank Sanders, de weduwnaar van Jos Brink, is weer aan de slag gegaan. "Ik had even veertien dagen voor mezelf", vertelde Sanders dinsdag in RTL Boulevard.

Frank Sanders, de weduwnaar van Jos Brink, is weer aan de slag gegaan. "Ik had even veertien dagen voor mezelf", vertelde Sanders dinsdag in RTL Boulevard. "De opleiding aan de Musical Academie is weer begonnen en dat leek me een mooie gelegenheid om de draad op te pakken." Sanders geeft les aan de Musical Academie en zit er in het bestuur.

Mensen op straat leven erg mee met de 61-jarige Sanders. "Iedereen is erg vriendelijk. Ze leven erg mee. Het verlies is zo groot, maar ik deel mijn gevoel van verdriet met zo veel mensen. Dat doet me ontzettend goed."

Frank weet dat het leven verder gaat. "Ik moet verder, maar toch denk ik steeds: 'Jos, kom nu maar thuis'", zei hij. "Dat gevoel gaat nooit meer over."

Brink overleed op 17 augustus op 65-jarige leeftijd aan de gevolgen van darmkanker. Hij werd onder overweldigende belangstelling begraven.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen