Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Horace Cohen leert van seksscènes

Shownieuws

Horace Cohen heeft wat opgestoken tijdens de opnamen van 'Sextet'. "Voor de film kende ik maar een standje en nu ken ik er drie, dus dat is hartstikke goed."

Horace Cohen heeft heel wat opgestoken tijdens de opnamen van de nieuwe film 'Sextet'. "Voor de film kende ik maar één standje en nu ken ik er drie, dus dat is hartstikke goed", lacht de 35-jarige acteur.

Cohen speelt een Bulgaarse gigolo, die zo nu en dan met zijn tweelingbroer de relatie van een lesbisch stel van wat testosteron voorziet. "Het is altijd eng om seksscènes te spelen", vertelt Horace op de voorpremière van de nieuwe film van Eddy Terstall. "Je staat toch in je nakie voor heel veel mensen."

Tygo Gernandt heeft ook een nieuwe seksuele ervaring opgedaan in zijn rol als Oud-Hollandse knaap, die 'alleen maar aan het neuken is'. "Ik heb niet veel nieuwe standjes geleerd, maar ik heb het wel voor het eerst tussen varkens en koeien gedaan", lacht de 33-jarige acteur, die met zijn nieuwe vriendin Eva van de Wijdeven op de rode loper verscheen. "Het gaat goed tussen ons.We zijn heel verliefd."

'Sextet' is een komische raamvertelling, die bestaat uit zes korte verhalen over relaties in Nederland. Eddy Terstall deed, mede door gebrek aan budget, zes jaar over de film. "Het was wel lastig om overzicht te houden, maar volgens mij is het goed gelukt", aldus de regisseur. "Het is een lekker warrige kerstboom geworden."

Terstall, die zijn nieuwste project 'een goedkope seksfilm' noemt, wist voor zijn project veel BN'ers uit de kleren te krijgen voor hun rol in de komedie. Zo ligt Dieuwertje Blok in bed met Katja Schuurman en beleeft Jan Mulder spannende momenten met Esmarel Gasman. "Dat is bij vrouwen gemakkelijker dan bij mannen", bekent Terstall. "Mannen zijn over het algemeen wat preutser."

Nadja Hüpscher, die in meerdere films van Terstall naakt te zien is, mocht deze keer haar kleren aanhouden. "Ik speel een pizza-etend bierdrinkend manwijf dat graag over lekkere wijven praat", zegt ze. "Volgens mij heb ik in al mijn scènes een coltrui aan."

Hüpscher denkt dat acteurs snel bereid zijn om naakt te gaan in films van Eddy, omdat hij heel nonchalant werkt. "Hij mompelt een beetje en zegt dat het allemaal niet zoveel voorstelt. Het lijkt gewoon alsof je thuis bent, waardoor je vergeet dat het daarna in de bioscoop komt."

Esmarel Gasman nam enkele pikante scènes op met Jan Mulder. Ze was onder de indruk van haar tegenspeler. "Jan Mulder ziet er hartstikke goed uit, absoluut!" Ze had weinig moeite met de pikante scènes in de film en ging zelfs nog een stapje verder. In het nieuwe nummer van mannenblad Playboy is de mooie actrice naakt te bewonderen. "Het was een hele bijzondere ervaring. Ik vond het echt een eer om gevraagd te worden."

Regisseur Eddy Terstall legde de brunette vast op de gevoelige plaat, wat bijdroeg aan de relaxte sfeer in de fotostudio. Gasman stond er nog niet bij stil dat binnenkort talloze mannen haar foto's boven hun bed hebben hangen. "Daar kan ik me helemaal niets bij voorstellen. Ik had altijd het idee dat ik absoluut niet in aanmerking zou komen voor een fotoshoot voor Playboy. Ik heb heel kleine borsten."

'Sextet' is vanaf donderdag te zien in de Nederlandse filmtheaters.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen