Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Raoul Heertje juryvoorzitter Theaterfestival

Shownieuws

Raoul Heertje is benoemd tot de nieuwe voorzitter van de vakjury voor het Theaterfestival van Nederland en Vlaanderen. Heertje volgt Mieke van der Weij op.

Raoul Heertje is benoemd tot de nieuwe voorzitter van de vakjury voor het Theaterfestival van Nederland en Vlaanderen. Dat maakte het Theaterfestival, beter bekend als het TF, dinsdag bekend. Heertje volgt hiermee presentatrice Mieke van der Weij op, die de functie dit jaar vervulde.

Als juryvoorzitter staat de 44-jarige cabaretier aan het hoofd van de vakjury, die bestaat uit onder anderen dramaturg Daphne Richter en theatermaker Jörgen Tjon a Fong. De jury selecteert de tien beste voorstellingen van het lopende theaterseizoen. Die selectie is te zien op het Theaterfestival, dat volgend jaar van 4 tot en met 14 september plaatsvindt in Amsterdam.

Zondag werd het TF van dit jaar afgesloten met het Gala van het Nederlands Theater. Het Nederlandse publiek verkoos 'Wie is er bang voor Virginia Woolf?' tot de beste voorstelling van het seizoen 2006-2007.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen