Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Egbert-Jan Weeber in 'Bollywood love'

Shownieuws

Egbert-Jan Weeber speelt de hoofdrol in 'Bollywood love'. In de romantische komedie ontvlucht acteur Eggie Nederland en wordt verliefd op een Bollywood-actrice.

Egbert-Jan Weeber speelt de hoofdrol in 'Bollywood love'. De opnamen voor de romantische komedie gaan dit najaar van start, zo bevestigde producent IDTV Film dinsdag. In de film, die grotendeels in India opgenomen wordt, ontvlucht de jonge acteur Eggie, gespeeld door Weeber, het oppervlakkige Nederlandse glamourleven om in India op zoek te gaan naar zichzelf en de zin van het leven.

Als hij op de set van een Bollywoodfilm belandt, ontmoet hij de wonderschone actrice Sita Singh. Eggie wordt hopeloos verliefd, maar helaas voor hem is Sita uitgehuwelijkt aan een rijke producentenzoon. Eggie zal haar hart moeten winnen voordat de twee elkaar het jawoord hebben gegeven. Wie de rol van de Indiase schone zal vertolken, is nog niet bekend.

Acteur Marcel Hensema, bekend van films als 'Simon' en 'Wild romance', maakt met de film zijn regiedebuut en is samen met regisseur Eddy Terstall ('Simon', 'Rent a friend') verantwoordelijk voor het scenario. Ook Egbert-Jan Weeber, die bekend werd met de films 'Oesters van Nam Kee' en 'Van God los', was nauw betrokken bij de ontwikkeling van het scenario. 'Bollywood love' is losjes gebaseerd op ervaringen die de 27-jarige Weeber opdeed tijdens een verblijf in India enkele jaren geleden.

De film zal, in de traditie van Bollywood, veel dans en zang bevatten. Verwacht wordt dat de film medio volgend jaar in de bioscopen te zien is.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen