Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ex van Britney geeft feestje voor kinderen

Shownieuws

Kevin Federline, de ex-man van Britney Spears, gaf zondag een tuinfeestje voor zijn twee zoontjes. Jayden James en Sean Preston worden één en twee jaar oud.

Terwijl Britney Spears stond te zweten op het podium, gaf haar ex-man Kevin Federline zondag een tuinfeestje voor hun twee zoontjes. De rapper had speciaal voor Jayden James en Sean Preston een verjaardagsfeest georganiseerd. Dat meldde het Amerikaanse blad People maandag. De peuters worden op woensdag en vrijdag respectievelijk één en twee jaar oud.

Volgens anonieme bronnen werden slingers en ijstaart afgeleverd bij het huis van de 29-jarige Federline. Het thema van het partijtje was de animatiefilm 'Cars'. De ouders van Spears, Jamie en Lynne, kwamen op bezoek op het feest in Los Angeles. De voormalige popprinses ligt al geruime tijd met hen overhoop.

Spears en Federline, die in juli officieel van elkaar scheidden, zijn momenteel in een conflict over de voogdij verwikkeld. Federline, die de voogdij over hun kinderen deelt met zijn ex, wil de volledige voogdij over de jongetjes krijgen. Hiervoor heeft hij onlangs enkelen gedagvaard, onder wie een voormalige bodyguard, kindermeisje en assistente van Spears.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen