Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Patty Brard droomt van traditionele bruiloft

Shownieuws

Patty Brard droomt van een traditionele bruiloft als ze trouwt met Antoine. Zo wil ze dat haar vader haar weggeeft. Het wordt het vierde huwelijk van de diva.

Patty Brard wil dat haar vader haar weggeeft als ze trouwt met Antoine van der Vijver. Want het mag dan de vierde keer zijn dat ze in het huwelijksbootje stapt, het is de eerste keer dat ze droomt van een traditionele aanpak. "Het is de zoveelste keer dat ik trouw", zegt de 52-jarige diva in De Telegraaf. "Maar nu wil ik het echt voelen. Want mijn liefde voor Antoine blijft."

De eerste man aan wie Patty haar jawoord gaf was presentator Ron Brandsteder. Daarna trouwde ze met de Italiaan Carlo Nasi, met wie ze dochter Priscilla kreeg. Muzikant René Muthert volgde, waarvan de ondergang van het huwelijk te zien was in de realitysoap over Patty.

Volgens Brard zijn zij en Van der Vijver echt voor elkaar bestemd. "Antoine ziet behalve die drukke, wilde vrouw ook de kleine, lieve Patty."

Wanneer het huwelijk plaatsvindt, is voor haar een verrassing. Want Antoine is degene die de touwtjes in handen heeft. De diva vermoedt dat hij een verzoening tussen zijn aanstaande en haar dochter beraamt, met wie ze al een jaar niet gepraat heeft, maar waarvan ze vurig hoopt dat het weer goed komt. "Dat zou wel heel lief van hem zijn."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen