Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rob de Nijs doet boekje open over 'rattengate'

Shownieuws

Rob de Nijs en zijn vriendin Henriëtte Koetschruiter spreken zich uit over 'rattengate'. Het koppel blikt dinsdag in RTL Boulevard terug op het schandaal.

Rob de Nijs en zijn vriendin Henriëtte Koetschruiter spreken zich uit over de 'rattengate'-affaire. Het koppel blikt dinsdag in RTL Boulevard terug op het schandaal, zo maakte RTL 4 maandag bekend. De Nijs kwam in juni in opspraak nadat foto's van het verhuilde huis van zijn ex-vrouw Belinda Meuldijk in Privé waren verschenen. De zanger gaf toen toe dat hij de kiekjes had gemaakt.

De 64-jarige artiest en zijn vriendin vertellen onder meer hoe de situatie volgens hen is ontstaan en wie schuldig is aan het hele gebeuren. Ook licht De Nijs toe hoe zijn relatie met Meuldijk is stukgelopen.

Uit het zogenaamde 'rattengate' kwam LiveShop-presentator Martijn van den Bergh naar voren als de grote schuldige. Hij lekte de foto's aan het roddelblad. Volgens hem werd hij daartoe aangezet door Henriëtte en hun gezamenlijke vriendin Astrid Collé.

De Nijs blijft bij zijn standpunt dat de leefomstandigheden in het huis van Meuldijk erbarmelijk waren. Hij zou zich vooral zorgen hebben gemaakt om zijn autistische zoon Yoshi, die bij zijn ex-vrouw woont. "Wat mij ook opviel was, en dat heb ik meerdere malen tegen Belinda gezegd, dat het huis een rotzooi werd", zegt de zanger in het interview. "Dat de honden overal scheten. In de kelder, waar Yoshi, wil 'ie bij zijn computerruimte komen, dan moest ie daar op blote voeten doorheen, want hij loopt altijd op zijn blote voeten, of heel vaak."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen