Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Yes-R in eigen soap op MSN Video

Shownieuws

Yes-R is vanaf woensdag te zien in de online reallifesoap Helemaal Leipoez op MSN Video. De Amsterdamse rapper is trots op de soap waarin hij de hoofdrol heeft.

Yes-R is vanaf woensdag te zien in de online reallifesoap Helemaal Leipoez op MSN Video. De Amsterdamse rapper is trots op de soap, waarin hij de hoofdrol speelt. "Het is echt dope dat wij de eerste online docusoap maken met Helemaal Leipoez", vertelt hij. "Ik vind het vet dat MSN Video dit wil uitzenden."

In Helemaal Leipoez volgt de camera Yes-R bij alles wat hij doet. In de wekelijkse uitzendingen zie je onder meer hoe hij met zijn vrienden vakantie viert in Marokko. Ook wordt hij gevolgd tijdens de opnamen voor een clip, bij voorbereidingen voor zijn 'Zakenman'-tournee en backstage bij optredens.

Een van de beste vrienden van de 20-jarige Yes-R is de cameraman. Hij volgt de rapper overal waar hij gaat. "Doordat ik me zo op mijn gemak voel bij de camera, wordt dit een heel natuurlijke docusoap waarin je de echte Yes-R leert kennen."

Yes-R scoorde hits met nummers als 'Leipe Mocro flavour' en ''n Beetje verliefd'. Vorig jaar maakte de neef van rapper Ali B. zijn debuut als acteur in de film ''n Beetje verliefd'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen