Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Spoorwegpolitie voelt Kluijver aan de tand

Shownieuws

Nicolette Kluijver is woensdagochtend door de Spoorwegpolitie verhoord. Ze trok voor het programma Try Before You Die aan de noodrem van een rijdende trein.

Nicolette Kluijver is woensdagochtend door de Spoorwegpolitie verhoord. De blonde tv-maker trok 23 september voor het programma Try Before You Die aan de noodrem van een rijdende trein. De NS beklaagde zich over schade en het slechte voorbeeld dat ze daarmee gaf, en deed aangifte.

Kluijver wordt verdacht van drie strafbare feiten: het onnodig trekken aan de noodrem, het stukmaken van het glas waarachter de noodknop van de treindeuren zit en lopen over het spoor. Waarschijnlijk krijgt de presentatrice een boete van zo'n vierhonderd euro.

Aanvankelijk zei de Spoorwegpolitie vanwege drukte niets met de zaak te willen doen. Bij nader inzien is besloten om toch een onderzoek te doen, omdat de presentatrice een voorbeeldfunctie heeft.

In Try Before You Die onderwerpen BNN-presentatoren als Katja Schuurman en Yolanthe Cabau van Kasbergen zich aan halsbrekende toeren.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen