Kies je favoriete radiostation

Dossiers

BN'ers biechten beautyblunders op

Shownieuws

Ook BN'ers begaan weleens beautyblunders. Zo smeerde Manuela Kemp vroeger parelmoeren nagellak op haar tanden; ze had gehoord dat haar gebit daar wit van werd.

Ook BN'ers begaan weleens beautyblunders. Zo smeerde zangeres Manuela Kemp vroeger parelmoeren nagellak op haar tanden, omdat ze had gehoord dat haar gebit daar wit van werd. Ook deed ze druppels citroensap in haar oog. "Ik las in een heel oud huishoudboekje dat ze daarvan gingen glanzen. Ik heb de hele dag met een dik oog gelopen", zei een lachende Kemp bij de Beau Monde Awards.

Niet alleen Kemp biechtte haar blunders op, ook andere showbizzdiva's spraken openhartig over hun genante momenten. Zo heeft musicalster Chantal Janzen ooit een groot deel van een kindervoorstelling in haar string gezeten, omdat haar jurk in haar panty was blijven zitten na een bezoekje aan het toilet. "De vaders van die kinderen hebben een hele leuke middag gehad. Ik heb heel lang zo gestaan. Geen van mijn collega's zei er iets van", vertelt Janzen.

Presentatrice Quinty Trustfull denkt nog met blosjes op haar wangen terug aan die keer dat ze een hele avond live presentatiewerk heeft gedaan met een stuk eten tussen haar tanden

Ook de herinneringen aan de middelbare school zijn om van te smullen. "Ik zag er vreselijk uit", zegt Chantal Janzen. "Ik had zo'n grote roze bril op. En een kuif. Als het regende, zakte die in en dan kamde ik hem op de wc weer omhoog." Zangeres Lies Schilp deed met een vriend wedstrijdjes om er zo idioot uit te zien, dat niemand meer met hen durfde te praten. "Dat werkte wel, maar daardoor kreeg ik nooit een vriendje", schatert de zangeres.

Gelukkig is het met alle dames goed gekomen en hebben ze zelfs geleerd van hun fouten. Zo weet Chantal Janzen dat ze nooit meer zwart haar wil, omdat ze dat al eens heeft geprobeerd. "Ik verfde mijn haar ook zelf, omdat ik te ongeduldig was om naar de kapper te gaan. Niet zo slim."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen