Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Foxy Brown ontkent mishandeling buurvrouw

Shownieuws

Foxy Brown heeft voor een rechtbank in New York ontkend een buurvrouw te hebben mishandeld. De vrouwelijke rapper zit momenteel een celstraf van een jaar uit.

(Novum/AP) - Foxy Brown heeft voor een rechtbank in New York ontkend dat ze een buurvrouw heeft mishandeld. De vrouwelijke rapper moest zich voor de rechter verantwoorden voor het incident dat in juli plaats zou hebben gevonden. Hiervoor moest ze de gevangenis waar ze momenteel verblijft tijdelijk verlaten.

De 28-jarige Brown, wier echte naam Inga Marchand luidt, zit sinds vorige maand voor een jaar in de cel omdat ze verschillende overtredingen beging terwijl ze onder toezicht van justitie was geplaatst wegens mishandeling. Ze verliet onder meer twee keer New York zonder de reclassering daarvan op de hoogte te brengen. Ook zou ze niet zijn komen opdagen bij de agressietraining die ze verplicht moest volgen.

In augustus werd Brown gearresteerd nadat ze haar mobieltje naar haar buurvrouw Arlene Raymond zou hebben gegooid. De twee kregen ruzie nadat Raymond klaagde dat Foxy haar autoradio te hard aanhad.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen