Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Charly Lownoise brengt autobiografie uit

Shownieuws

Dj Charly Lownoise heeft een autobiografie geschreven. Het boek, 'Autobiografie van een DJ' geheten, gaat over zijn successen en de schaduwkant daarvan.

Dj Charly Lownoise heeft een autobiografie geschreven. Het boek, 'Autobiografie van een DJ' geheten, gaat over zijn successen en de schaduwkant daarvan. Het is verkrijgbaar in de boekhandel en het kan met ingang van deze week ook via zijn website besteld worden.

De 39-jarige dj, die in het echte leven Ramon Roelofs heet, werd met kompaan Mental Theo beroemd als het duo Charly Lownoise & Mental Theo. Samen produceerden ze happy-hardcoreplaten en scoorden ze hits met nummer als 'Stars', 'Your smile' en 'Girls'.

De dj doet het tegenwoordig wat rustiger aan. In 2005 nam hij een sabbatical. "Ik vroeg me af: wat kan ik nu nog doen", zegt hij. "Ik realiseerde me dat ik niet de tijd had genomen om van al mijn ervaringen te genieten en ze te verwerken. Daarom ging ik aan zen-meditatie doen." Zijn zen-leraar adviseerde hem om zijn ervaringen op papier te zetten.

Momenteel draait hij nog twee à drie keer per maand en werkt hij op de achtergrond met andere artiesten. Binnenkort komt er een remix uit van de cd 'Wonderfull days', het grote succes van Charly Lownoise & Mental Theo uit 1995. Het gelijknamige nummer stond vorige week nog op nummer twee in de '90s Request Top 100' van Radio 3FM.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen