Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Daphne Deckers trekt 422.000 kijkers

Shownieuws

De eerste aflevering van de derde editie van Holland's Next Top Model is bekeken door 422 duizend kijkers. De show werd gepresenteerd door Daphne Deckers.

De eerste aflevering van de derde editie van Holland's Next Top Model heeft maandag 422 duizend kijkers getrokken. Daphne Deckers debuteerde als presentatrice van deze show.

Twintig meisjes zijn geselecteerd door de juryleden, onder wie voormalig model Rosalie van Breemen en Glamour-hoofdredactrice Karin Sweerink. Twaalf van hen krijgen een plek in het appartement in Amsterdam waar de strijd om de titel moet losbarsten.

Uitgebreid werd teruggeblikt op de voorgaande edities. Zo vertelde model Sylvia Geersen hoe het er tijdens de eerste programmareeks aan toeging, toen ze tweede werd achter Sanne Nijhof. Ook Kim Feenstra, de vanwege haar levenswandel omstreden winnares van de tweede editie, blikte terug.

De direct daarna uitgezonden aflevering van Project Catwalk, waarin Renate Verbaan zoekt naar nieuw Nederlands ontwerptalent, werd iets minder goed bekeken. Aan de buis gekluisterd bleven 377 duizend mensen.

Holland's Next Top Model en Project Catwalk zijn elke maandag te zien bij RTL 5.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen