Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gaston Starreveld bindt schaatsen onder

Shownieuws

Gaston Starreveld doet mee aan 'Sterren dansen op het ijs'. De presentator vervangt nieuwslezer Edvard Niessing, die wegens een schouderblessure moest afhaken.

Gaston Starreveld doet mee aan 'Sterren dansen op het ijs'. De presentator vervangt nieuwslezer Edvard Niessing van Novum Nieuws. Niessing liep vorige week tijdens een training een ernstige schouderblessure op. Starreveld is maandag begonnen met trainen.

De 59-jarige Niessing verving op zijn beurt oud-voetballer Johnny Rep. Die trok zich terug vanwege rugklachten. Starreveld moet de komende tijd flink oefenen. Hij neemt het in de show van SBS 6 op tegen onder anderen Glennis Grace, Sander Foppele en Floortje Smit.

Dat er regelmatig deelnemers geblesseerd raken, noemt een woordvoerder van SBS toeval. "Het geeft alleen maar aan hoe moeilijk het schaatsen eigenlijk is", stelt deze. Eerder liep Ewout Genemans een hersenschudding op en verrekte Sipke Jan Bousema een knie. Tamara Brinkman haakte af omdat ze het trainingsschema te zwaar vond.

'Sterren dansen op het ijs' gaat op 26 oktober van start.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen