Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gouden film voor 'Alles is liefde'

Shownieuws

De Nederlandse speelfilm 'Alles is liefde' is een bioscoopsucces. De film debuteert op één in de box office.

De nieuwe Nederlandse speelfilm 'Alles is liefde' is een bioscoopsucces. De film, waarvan het scenario is geschreven door Kim van Kooten, heeft met meer dan honderdduizend bezoekers de status van gouden film bereikt. Ook komt de film van regisseur Joram Lürsen op één binnen in de in de Nederlandse box office, de lijst films met de hoogste omzet. 'Alles is liefde' draait sinds donderdag in de bioscoop.

Al tijdens de voorvertoning van de film werd ruim negentigduizend euro omgezet. Daar is sinds donderdag nog ruim zevenhonderdduizend euro bijgekomen.

In 'Alles is liefde' draait het om de liefdesperikelen van zes paartjes. Voor de film is een blik BN'ers opengetrokken. Zo zijn er rollen weggelegd voor Carice van Houten, Paul de Leeuw, Daan Schuurmans, Wendy van Dijk, Thomas Acda en Valerio Zeno. Eerder kwam de titelsong 'Alles is liefde' van Bløf al binnen op de hoogste positie in de singlelijst.

De Amerikaanse productie 'Rush hour 3' staat deze week op twee in de box office en op drie in 'The kingdom', met Jamie Foxx in de hoofdrol.
Nederlandse films zijn deze week goed vertegenwoordigd. Zo staat 'Timboektoe' op vier, 'Het paard van Sinterklaas' op acht en 'Control', de film die Anton Corbijn maakte over het leven van Joy Division-zanger Ian Curtis, op tien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen