Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Britney zoekt dansers'

Shownieuws

Britney Spears heeft een gebrek aan goede dansers. De zangeres houdt een open auditie om danstalenten te vinden voor haar nieuwe videoclip en aankomende tour.

Britney Spears heeft een gebrek aan goede dansers. De veelbesproken zangeres houdt maandagavond een open auditie om danstalenten te vinden voor haar nieuwe videoclip en naderende tour. Dat meldt de Amerikaanse showbizzsite TMZ maandag op basis van anonieme bronnen.

Volgens de site zal het 25-jarige enfant terrible van de popindustrie zelf aanwezig zijn bij de audities. Ook zouden er opnamen worden gemaakt van de dansprestaties, die Spears op haar gemak thuis zou kunnen bekijken.

De audities zijn voor iedereen toegankelijk, meent TMZ. Ook mensen zonder opleiding of ervaring zouden dus een poging kunnen wagen om indruk te maken op de zangeres. Vorige week hadden al audities moeten plaatsvinden, maar die werden afgelast door Spears, zo meldde TMZ toen.

Spears, van wie onlangs de nieuwe single 'Gimme more' verscheen, werkt al maanden aan haar comeback. Haar nieuwe album, dat de titel 'Blackout' draagt, moet op 12 november in de winkel liggen. Haar privéleven verloopt minder voortvarend. Op verzoek van haar ex-man Kevin Federline werd Spears onlangs de voogdij over haar twee zoontjes ontnomen. Zij wonen nu voor onbepaalde tijd bij hun vader.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen