Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sarah Silverman beledigt Britney

Shownieuws

Britney Spears kreeg zondag de volle laag van Sarah Silverman. "Ze is nog maar 25 jaar oud en ze heeft al alles bereikt wat ze in haar leven gaat bereiken."

Sarah Silverman beledigt Britney

In juni beledigde ze Paris Hilton, zondag gaf Sarah Silverman de volle laag aan Britney Spears. De comédienne, die in Las Vegas de MTV Video Music Awards presenteerde, verpakte de sneer in een schijnbaar onschuldige opmerking. "Dit was zo waanzinnig", riep ze, na het optreden van de voormalige popprinses. "Ze is nog maar 25 jaar oud en ze heeft al alles bereikt wat ze in haar leven gaat bereiken."

Het optreden van de 25-jarige Spears werd in de internationale media alom neergesabeld. De blondine stond als een zoutzak op het podium en voerde haar danspasjes verveeld en met moeite uit. Ook playbackte ze slecht op haar nieuwe single 'Gimme more'.

Ook de zoontjes van de zangeres bleven niet buiten schot. "Heb je de kindjes van Britney gezien", riep Silverman uit. "Ze zijn de schattigste foutjes die ik ooit heb gezien. Ze zijn net zo schattig als de haarloze vagina waar ze uitkwamen."

Tijdens de MTV Movie Awards in juni, die eveneens werden gepresenteerd door Silverman, had ze Paris Hilton een flinke veeg uit de pan gegeven. "Ik heb gehoord dat de gevangenisbewaarders haar op haar gemak willen stellen door de tralies als penissen te beschilderen", zei ze toen. Hilton meldde zich later op de avond bij de gevangenis, om haar celstraf van dertig dagen uit te zitten.

Silverman besloot zondag haar excuses aan te bieden voor de sneer. "Geen Paris-grappen vanavond", zei ze tegen de hotelerfgename, die in het publiek zat. "Als je zou weten hoe ik mijn edele delen heb laten misbruiken toen ik een twintiger was, dan zou je beseffen dat het de pot was die de ketel een hoer noemt."

Silverman staat bekend om haar politiek incorrecte humor en haar etnisch en seksistisch getinte grappen. In 2005 bracht ze de film 'Jesus is magic' uit, een compilatie van sketches en opnamen van haar theatershow. Bij de Amerikaanse zender Comedy Central heeft ze haar eigen programma, The Sarah Silverman Program.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen