Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kylie Minogue in duet met Taiwanese ster

Shownieuws

Kylie Minogue heeft een duet opgenomen met de Taiwanese zangeres Jolin Tsai. Het duet 'In my arms' verschijnt op de Aziatische versie van het nieuwe album 'X'.

(Novum/AP) - Kylie Minogue heeft een duet opgenomen met de Taiwanese zangeres Jolin Tsai. Dat maakte het platenlabel EMI, waarbij beide artiesten onder contract staan, maandag bekend. Het duet verschijnt op de Aziatische versie van het nieuwe album 'X'. De plaat ligt vanaf 26 november in de winkel.

Tsai, een van de populairste sterren van de Chinese muziekindustrie, is te horen in het nummer 'In my arms'. In een verklaring op de Taiwanese website van EMI noemt Tsai Minogue een 'godin' en stelt ze dat haar live-dvd's verplichte kost zijn.

Volgens de site vliegt Tsai maandag naar Londen om de première bij te wonen van 'White diamond', een documentaire over Minogue.

'2 Hearts', de nieuwe single van de Australische zangeres, is vanaf begin november te koop. Vorige week was de clip van het nummer al te bekijken via de website van de artieste. '2 Hearts' is geschreven en geproduceerd door de Britse electroband Kish Mauve.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen