Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Halve finale Op Zoek naar Evita goed bekeken

Shownieuws

De halve finale van Op Zoek naar Evita is zondag goed bekeken. Een kleine 1,7 miljoen mensen zagen de talentenjacht van de Avro. De finale vindt zondag plaats.

De halve finale van Op Zoek naar Evita is zondag goed bekeken. Een kleine 1,7 miljoen mensen zagen de talentenjacht van de Avro. De finale van het programma, waarin wordt gezocht naar een hoofdrolspeelster voor de befaamde musical, vindt zondag plaats. De show trekt al het hele seizoen meer dan één miljoen kijkers.

Op het journaal van acht uur na, was de zondagshow van Paul de Leeuw met een kleine 1,8 miljoen kijkers het best bekeken programma van de dag. Ook Gooische Vrouwen deed het goed. De komedieserie, die onlangs van de opgeheven zender Tien naar RTL 4 verhuisde, werd door ruim 1,3 miljoen mensen bekeken. De serie, waarvan het derde seizoen vorige maand van start ging, had vorig seizoen met tegenvallende kijkcijfers te maken.

Tijdens het eerste seizoen trok de serie, waarvan het derde seizoen vorige maand van start ging, gemiddeld 1,6 miljoen kijkers. Het tweede seizoen scoorde bij het begin aanzienlijk slechter, met bijna een miljoen kijkers minder.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen