Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Janet Jackson bereikt eerste plaats box office

Shownieuws

Janet Jackson staat op één. Niet met een cd, maar met de film 'Why did I get married'. De komedie staat op de eerste plaats van de Amerikaanse box office.

(Novum/AP) - Janet Jackson staat op één. Niet met een cd, maar met haar nieuwste film 'Why did I get married'. De komedie is dit weekeinde binnengekomen op de eerste plaats van de Amerikaanse box office. De film van regisseur Tyler Perry heeft ruim vijftien miljoen euro opgeleverd.

Daarmee stootte de film, die door critici slecht is ontvangen, 'The game plan' van de eerste plaats. 'Why did I get married' verhaalt over de hindernissen die in een huwelijk moeten worden overwonnen. De 41-jarige Jackson speelde eerder in films als 'Poetic justice' en 'Nutty professor II'.

'Elizabeth: the golden age', die vorige week in première ging, kwam binnen op de zesde plaats van de Amerikaanse filmlijst. De historische film over de Britse koningin Elizabeth I is een vervolg op 'Elizabeth', waarvoor Cate Blanchett in 1999 een Oscar-nominatie kreeg. Ook in het nieuwe epos, dat vanaf 20 december in Nederland te zien is, speelt Blanchett de hoofdrol.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen