Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nieuwe liedjes Kylie uitgelekt

Shownieuws

Twee nieuwe nummers van Kylie Minogue zijn uitgelekt via het internet. 'In the mood for love' en 'Spell of desire' verschenen op het weblog van Perez Hilton.

Twee nieuwe nummers van Kylie Minogue zijn uitgelekt via het internet. 'In the mood for love' en 'Spell of desire' verschenen dit weekeinde op het weblog van showbizzexpert Perez Hilton. Beide nummers maken geen deel uit van de tracklist van het nieuwe album 'X', dat op 29 november verschijnt.

Zowel 'In the mood for love' als 'Spell of desire' zijn geproduceerd door de Schotse electromuzikant Mylo. De liedjes doen zowel qua geluid als tekst denken aan Kylie-klassiekers als 'Can't get you out of my head' en 'Slow'. Vooral de tekst van 'Spell of desire' spreekt boekdelen: "I'm a sucker for love, lalalalalala", zingt Minogue kirrend.

Of de twee nummers als B-sides worden toegevoegd aan singles, is nog onduidelijk. De eerste single van het langverwachte album, '2 hearts', ligt op 12 november in de winkel. Het nummer is geschreven en geproduceerd door de Britse electroband Kish Mauve.

Het is bijna vier jaar geleden dat de 39-jarige Australische zangeres voor het laatst een studioalbum uitbracht. In 2005 werd borstkanker bij haar geconstateerd, waarvoor ze met succes werd behandeld.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen