Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Hairspray' nog steeds aan top in box office

Shownieuws

De doldwaze musicalfilm 'Hairspray' staat nog altijd aan de top van de box office. In de twee weken dat de film draait, heeft hij 690 duizend euro opgebracht.

De doldwaze musicalfilm 'Hairspray' staat nog altijd aan de top van de Nederlandse box office. In de twee weken dat de film draait, heeft hij 690 duizend euro opgebracht, zo werd maandag bekend. De romantische komedie 'No reservations', met Catherine Zeta-Jones in de hoofdrol, komt binnen op nummer twee van de lijst van films met de hoogste omzet.

De animatiefilm 'Ratatouille' zakt één plekje, naar de derde plaats van de box office. De Pixar-film heeft in anderhalve maand ruim 3,2 miljoen euro in het laatje gebracht. De griezelthriller '1408' neemt de vierde plaats in, gevolgd door 'The Simpsons', die in vier weken ruim 1,6 miljoen euro opbracht.

In de Verenigde Staten stoot de western '3:10 to Yuma' de horrorfilm 'Halloween' van de eerste plaats. Op nummer drie staat de romantische komedie 'Superbad', gevolgd door de slapstickfilm 'Balls of fury'. 'The Bourne ultimatum' staat op de vijfde plaats van de Amerikaanse box office.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen