Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Anthony Kiedis vernoemt zoon naar Everly Brothers

Shownieuws

De zoon van Anthony Kiedis van de Red Hot Chili Peppers heet Everly. Hij is vernoemd naar het zangduo de Everly Brothers, een van de favoriete bands van Kiedis.

De zoon van Anthony Kiedis, de zanger van de Red Hot Chili Peppers, luistert naar de naam Everly. Het jongetje is vernoemd naar het zangduo The Everly Brothers. "We hadden een lange lijst met potentiële namen", zegt de 44-jarige Kiedis in het Amerikaanse tijdschrift People. "Maar ik denk dat ik hierop kwam door The Everly Brothers. Dat is een van mijn favoriete bands. En sommige achternamen zijn uiterst geschikt als voornaam."

De vriendin van Kiedis, het 22-jarige model Heather Christie, bedacht de tweede naam: Bear. "Dat vond ik een logisch vervolg", aldus Kiedis. "Het is mijn kind en ik heb het gevoel dat ik deel uitmaak van een groep beren. Ook denk ik dat het mooi is iets aards in je naam te hebben."

De kleine Everly Bear werd op 2 oktober geboren in Los Angeles. Het is het eerste kind van de rocker, die zegt dat zijn leven nu voorgoed is veranderd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen