Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lauryn Hill verwacht vijfde kind

Shownieuws

Lauryn Hill is in verwachting van haar vijfde kind. De 32-jarige zangeres en haar man Rohan Marley hebben al vier kinderen samen: Zion, Selah, John en Joshua.

Lauryn Hill is in verwachting van haar vijfde kind. Dat meldt entertainmentwebsite TMZ. De 32-jarige zangeres en haar man Rohan Marley hebben al vier kinderen samen: Zion, Selah, John en Joshua.

Rohan is de zoon van reggaelegende Bob Marley. Voor hem wordt het zijn zevende kind. Uit een eerder huwelijk heeft hij al een dochter en een zoon.

Lange tijd werd druk gespeculeerd over de rechtsgeldigheid van het huwelijk tussen Hill en Marley. Volgens geruchten was Rohan nooit officieel geschieden van zijn ex-vrouw, al werd dat door Marley ontkend.

Ook nu is het onduidelijk of de twee wel bij elkaar zijn. Op profielensite MySpace staat Rohan aangeduid als single.

Lauryn Hills werd bekend als zangeres van The Fugees. Na het uiteenvallen van de groep bleef ze ook solo succesvol. Van haar album 'The miseducation of Lauryn Hill' werden wereldwijd tien miljoen exemplaren verkocht. Haar nieuwe single 'Lose myself' staat op de soundtrack van de animatiehit 'Surf's up'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen