Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Regisseur Ben Affleck vindt roeping

Shownieuws

Ben Affleck heeft zijn roeping gevonden. De acteur, wiens regiedebuut in Amerika vrijdag in première gaat, wist aanvankelijk niet dat het vak hem zo zou boeien.

(Novum/AP) - Ben Affleck heeft achter de camera zijn roeping gevonden. De acteur, wiens regiedebuut in Amerika vrijdag in première gaat, wist aanvankelijk niet dat het vak hem zo zou boeien. "In het begin was mijn wens om te regisseren een logisch vervolg op acteren", zei hij zondag in The New York Times.

Na zijn ervaring op de set van 'Gone baby gone', waarvoor hij eveneens meeschreef aan het script, wil hij zo snel mogelijk weer in de regisseursstoel plaatsnemen. "Het belangrijkste doel in mijn leven is nu het vinden van een nieuwe film om te regisseren."

'Gone baby gone', die vanaf 17 januari in Nederland te zien is, draait om de ontvoering van een 4-jarig meisje. Hoofdrollen zijn weggelegd voor Casey Affleck, de broer van Ben, Morgan Freeman en Ed Harris.

De 35-jarige Affleck brak als acteur door met de film 'Good Will Hunting', waarvoor hij samen met Matt Damon het script schreef. De vrienden kregen in 1998 een Oscar voor hun prestatie.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen