Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paris niet bij lancering kledinglijn van zus Nicky

Shownieuws

Paris Hilton was zondag de grote afwezige bij de lancering van de kledinglijn Nicholai van zus Nicky. Haar ouders waren er wel.

Paris niet bij lancering kledinglijn van zus Nicky

(Novum/AP) - Paris Hilton was zondagavond de grote afwezige bij een belangrijke gebeurtenis in het leven van haar zus Nicky. De 26-jarige hotelerfgename miste de lancering van de kledinglijn Nicholai van zusjelief. Met Nicholai maakte de 23-jarige Nicky haar debuut als modeontwerpster. Ze heeft al wel enkele jaren een populaire tassencollectie en verbond eerder haar naam aan een sportlijn.

De ouders van Paris en Nicky waren er wel. Zij zaten vooraan bij de modeshow tijdens de New York Fashion Week. Volgens vader Richard Hilton was de hand van zijn jongste dochter duidelijk te zien in de collectie, die onder meer bestond uit zwierige felgekleurde zomerjurkjes, korte broekjes met zilveren details en zijden en tulen avondjurken. "Dit is helemaal Nicky", verklaarde hij na afloop.

Volgens haar vader was Paris niet aanwezig bij de modeshow van haar zus omdat ze moest werken. Een paar uur later liet ze echter wel haar gezicht zien bij een feestje dat Christina Aguilera gaf in een nachtclub in Las Vegas. Daar verraste ze de gastvrouw en de andere aanwezigen door een microfoon te pakken en Christina 'de mooiste zwangere vrouw van de wereld' te noemen. Al enkele maanden gaan geruchten dat Christina en haar man Jordan Bratman een kind verwachten, maar dit is nooit officieel bevestigd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen