Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lindsay Lohan gaf fortuin uit aan drank en drugs

Shownieuws

Haar wilde levensstijl heeft Lindsay Lohan een fortuin gekost. De actrice heeft bijna vijf miljoen euro uitgegeven aan feesten, zo meldt News of the World.

Haar wilde levensstijl heeft Lindsay Lohan een fortuin gekost. De Amerikaanse actrice heeft bijna vijf miljoen euro uitgegeven aan feestjes, drank en drugs, meldt de Britse krant News of the World.

De 21-jarige Hollywood-ster, die vorige week als herboren een ontwenningskliniek in Utah verliet, verdiende miljoenen met haar rollen in films als 'Mean girls' en 'Confessions of a teenage drama queen'. Ze zou het geld net zo gemakkelijk hebben uitgegeven. Volgens boze tongen is ze inmiddels blut.

Lindsay woonde het grootste deel van het jaar in het chique Chateau Marmont Hotel, waar haar rekening naar verluidt al snel drie ton bedroeg. Hetzelfde bedrag zou ze hebben besteed aan chauffeurs, die 24 uur per dag tot haar beschikking moesten staan. Lindsay gaf naar verluidt 250 duizend euro uit aan een luxe Mercedes en een BMW, 700 duizend euro aan kleding en 350 duizend euro aan feestjes. De drie opnames in ontwenningsklinieken kostten 21, 31 en 43 duizend euro.

Inmiddels lijkt La Lohan haar leven weer een beetje op de rails te hebben. De actrice begint maandag weer met de opnamen van de film 'Dare to love me'. Ze wordt in Los Angeles bijgestaan door een buddy, die haar 24 uur per dag gaat helpen nuchter te blijven. Dat vertelt haar vader Michael Lohan aan het Amerikaanse tijdschrift People.

Lindsay wil, zodra ze aan haar verplichtingen heeft voldaan, terugkeren naar Utah. Ze heeft daar volgens haar vader al een huis op het oog. Ze denkt in de provincie minder snel terug te vallen in oude gewoonten dan in Hollywood. Ze heeft ook een nieuwe vriend, die ze heeft ontmoet in de luxe afkickkliniek. "Het is een heele leuke jongen", vertelt Michael over Riley Giles, de laatste verovering van zijn dochter.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen