Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nicolette van Dam en vader onafscheidelijk

Shownieuws

Actrice Nicolette van Dam hangt nog sterk aan haar vader. "We zijn echt onafscheidelijk", vertelt de 23-jarige blondine in het novembernummer van Glamour.

Nicolette van Dam hangt nog sterk aan haar vader. "We zijn echt onafscheidelijk", vertelt de 23-jarige actrice in het novembernummer van Glamour. "Sinds een paar maanden ben ik officieel het huis uit, maar mijn appartement zit bij mijn vaders kantoor, dus ik stap regelmatig even bij hem binnen."

De leden van de familie Van Dam zijn erg intiem met elkaar. "Nicolette en ik zien elkaar dagelijks. En mocht dat onverhoopt niet zo zijn, dan bellen we elkaar", vertelt René van Dam. "Nicolette en haar broer gaan ook nog steeds met ons mee op vakantie."

Ook Dyanne Beekman is close met haar vader. "Ze is zoveel thuis dat ik soms denk: jij ging toch ooit op jezelf wonen?", vertelt Guido Beekman. De 35-jarige imagostyliste geeft toe dat ze nog graag bij haar ouders over de vloer komt. "Soms is er iets vervelends op mijn werk gebeurd en dan rijd ik in een soort automatisme naar hun huis."

De vader van Nadja Hüpscher staat nog altijd klaar voor zijn 35-jarige dochter. "Ik kan goed bij mijn vader terecht als ik moet janken omdat er bij me is ingebroken", vertelt de actrice. "Hij is heel goed in zakelijke dingen."

De vader van actrice Anniek Pheifer heeft gemerkt dat de band met zijn dochter veranderd is sinds ze enkele maanden geleden moeder is geworden. "Anderhalf jaar geleden werd mijn hulp nog gevraagd als er ergens een boekenplank moest worden opgehangen", vertelt Rien Pheifer. "Nu ze met René en de kleine helemaal op zichzelf is, is mijn rol daarin uitgespeeld. Ze is niet meer mijn kleine meisje in de zin dat ik voor haar moet zorgen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen