Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Comeback Britney Spears genante vertoning

Shownieuws

Het optreden van Britney Spears op de MTV Video Awards kan niet anders worden genoemd dan een genante vertoning. Ze was muzikaal en lichamelijk totaal uit vorm.

Comeback Britney Spears genante vertoning

(Novum/AP) - Het optreden van Britney Spears op de MTV Video Music Awards kan niet anders worden genoemd dan een genante vertoning. Volledig uit vorm, zowel muzikaal als lichamelijk, was Britney met stip de meest besproken artiest van de avond. Helaas wel om alle verkeerde redenen.

De 25-jarige Spears opende zondag de 24e editie van de awardshow met haar single 'Gimme more'. Ze zag er wazig en onvoorbereid uit tijdens haar comeback, een beetje zoals op de foto's die de laatste maanden van haar verschenen. Zelfs haar geliefde danspasjes verrichtte ze zonder enig enthousiasme, en zo nu en dan vergat ze haar lippen te bewegen tijdens het playbacken.

Maar wat toch wel echt onvergeeflijk was: haar fysiek leek in niets meer op het ooit zo afgetrainde lichaam. Gehuld in een zwart kanten bh en een onderbroekje ontbrak het haar volledig aan enige klasse en stijl.

Zelfs het met sterren gevulde publiek was verbijsterd. Rapper 50 Cent keek beduusd toe hoe Britney zichzelf voor schut zette en ook Diddy, die met haar bevriend is, werd er stil van. Kevin Federline, de ex-man van Britney, zal zich verkneukeld hebben.

Zonder schroom was de act van Spears van tevoren door MTV gehyped als meest opzienbarende optreden van de avond. Het werd helaas het slechtste optreden dat ooit op de show is gegeven. Of het nieuwe album van Spears door platenlabel Jive Records nog steeds op 13 november wordt uitgebracht, is maar de vraag.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen