Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paul de Leeuw betreurt Kruidvat-grap

Shownieuws

Paul de Leeuw heeft spijt van een grap die hij vorige week maakte over de medewerksters van Kruidvat, die een ongeluk kregen tijdens een vlottentocht.

Paul de Leeuw heeft spijt van een grap die hij vorige week in zijn tv-programma heeft gemaakt over medewerksters van Kruidvat. Twee van hen kwamen om het leven bij een ongeluk tijdens een tocht op een vlot.

"Ik vind het heel vervelend en ik heb spijt van de opmerking die ik eruit flapte", zei de presentator zaterdag in Mooi! Weer de Leeuw. Hij heeft contact gezocht met het Kruidvat in Winterswijk. "Ik heb bedrijfsleidster Femke gesproken en ik heb haar mijn spijt betuigd", vertelt De Leeuw. "Ik bied niet mijn excuses aan, want ik ben nu eenmaal zo."

De Leeuw had vorige week enkele scholieren op bezoek die een verslag moesten maken over het Vara-programma. "Dit programma is een leermoment", zei de 45-jarige presentator. "Vijf meisjes van het Kruidvat, die vorige week niet meegingen met een personeelsuitje, zitten hier."

Veel kijkers vonden deze grap over het ongeluk, waarbij twee medewerksters om het leven kwamen, ongepast. Ze klommen massaal in de pen om hun beklag te doen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen